Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 11 we Wrocławiu

                                    Szkoła Podstawowa Nr 53 im. Prof. Stefana Banacha

                                                                                    Przedszkole Nr 115 

 

 

STREFA GŁÓWNA
STREFA PRZEDSZKOLAKA
STREFA ŻAKA
STREFA RODZICA
POLECAMY
LICZNIK
trwa inicjalizacja, prosze czekac...

Jadłospis

Jadłospis szkolny
opis dokumentutypdata

JADŁOSPIS SZKOŁA 53 12.09-23.09.2016

pdf11-09-2016[ Pobierz ]
145 kB

JADŁOSPIS SZKOŁA 53 26.09-07.10.2016

pdf26-09-2016[ Pobierz ]
141 kB

JADŁOSPIS SZKOŁA NR 53 10-21.10.2016

pdf07-10-2016[ Pobierz ]
141 kB

JADŁOSPIS SZKOŁA 53 24.10-04.11.2016

pdf21-10-2016[ Pobierz ]
210 kB

JADŁOSPIS SZKOŁA 53 07.11-18.11.2016

pdf06-11-2016[ Pobierz ]
204 kB

JADŁOSPIS SZKOŁA 53 21.11-02.12.2016

pdf18-11-2016[ Pobierz ]
141 kB

JADŁOSPIS SZKOŁA 53  05-16.12.2016

pdf05-12-2016[ Pobierz ]
142 kB

JADŁOSPIS SZKOŁA 53 19.12-30.12.2016

pdf16-12-2016[ Pobierz ]
142 kB

JADŁOSPIS SZKOŁA 53  02.-13.01.2017

pdf01-01-2017[ Pobierz ]
206 kB

JADŁOSPIS SZKOŁA 53 16.01-27.01.2017

pdf13-01-2017[ Pobierz ]
141 kB

JADŁOSPIS SZKOŁA 53 30.01-10.02.2017

pdf27-01-2017[ Pobierz ]
144 kB

JADŁOSPIS SZKOŁA 53 27.02-10.03.2017

pdf24-02-2017[ Pobierz ]
142 kB

JADŁOSPIS SZKOŁA 52 13.03-24.03.2017

pdf10-03-2017[ Pobierz ]
139 kB

JADŁOSPIS SZKOŁA 53 27.03-07.04.2017

pdf24-03-2017[ Pobierz ]
140 kB

JADŁOSPIS SZKOŁA 53 10.04-21.04.2017

pdf09-04-2017[ Pobierz ]
139 kB

JADŁOSPIS SZKOŁA 53 24.04-05.05.2017

pdf23-04-2017[ Pobierz ]
200 kB

JADŁOSPIS SZKOŁA 08.05-19.05.2017

pdf09-05-2017[ Pobierz ]
142 kB

JADŁOSPIS SZKOŁA 53 22.05-02.06.2017

pdf22-05-2017[ Pobierz ]
203 kB

JADŁOSPIS SZKOŁA 53 05.06-16.06.2017

pdf04-06-2017[ Pobierz ]
140 kB

JADŁOSPIS SZKOŁA 53 19-22.06.2017

pdf17-06-2017[ Pobierz ]
189 kB

JADŁOSPIS PÓŁKOLONIE 03.07-06.07.2017

pdf02-07-2017[ Pobierz ]
191 kB
GRUPY ALERGENÓW

 

1. Ziarna zbóż zawierające gluten, tzn. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz czy też pszenica kamut, a także ziarna odmian hybrydowych powyższych zbóż, jak również produkty przygotowane na ich bazie

 

2. Skorupiaki oraz produkty przygotowane na ich bazie

 

3. Jaja oraz produkty przygotowane na ich bazie

 

4. Ryby oraz produkty przygotowane na ich bazie

 

5. Orzeszki ziemne oraz produkty przygotowane na ich bazie

 

6. Ziarno sojowe oraz produkty przygotowane na jego bazie

 

7. Mleko oraz produkty przygotowane na jego bazie (łącznie z laktozą)

 

8. Orzechy z drzew orzechowych, tj. migdały (Amygdalus communis L.), orzechy laskowe (Corylus avellana), orzechy włoskie (Juglans regia), orzechy nerkowca (Anacardium occidentale), orzechy pekan (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), orzechy brazylijskie (Bertholletia excelsa), orzechy pistacjowe (Pistacia vera), orzechy makadamia lub orzechy Queensland (Macadamia ternifolia) oraz produkty przygotowane na ich bazie

 

9. Seler oraz produkty przygotowane na jego bazie

 

10. Gorczyca oraz produkty przygotowane na jej bazie

 

11. Ziarno sezamowe oraz produkty przygotowane na jego bazie

 

12. Dwutlenek siarki oraz siarczyny w stężeniach wyższych niż 10 mg/kg lub 10 mg/l w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 dla produktów w postaci gotowej bezpośrednio do spożycia lub w postaci przygotowanej do spożycia zgodnie z instrukcjami wytwórców

 

13. Łubiny oraz produkty przygotowane na ich bazie

 

14. Mięczaki oraz produkty przygotowane na ich bazie

 

 

[ Cookies - info ]Oprogramowanie CMS: DragoN-NogarD © ( www: http://nogard.pl )