START
NASZE PRZEDSZKOLE
NASZA SZKOŁA
RODZICE
POLECAMY
LICZNIK
trwa inicjalizacja, prosze czekac...

Jadłospis przedszkolny

             

Jadłospis przedszkolny
opis dokumentutypdata

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 115  01.09-09.09.2016

pdf31-08-2016[ Pobierz ]
155 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 115 12.09-23.09.2016

pdf11-09-2016[ Pobierz ]
154 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 115 26.09-07.10.2016

pdf26-09-2016[ Pobierz ]
153 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE NR 115 10-21.10.2016

pdf07-10-2016[ Pobierz ]
154 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 115  24.10-04.11.2016

pdf21-10-2016[ Pobierz ]
222 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 115 07.11-18.11-2016

pdf06-11-2016[ Pobierz ]
216 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 115 115 21.11-02.12.2016

pdf18-11-2016[ Pobierz ]
152 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 115 05-16.12.2016

pdf05-12-2016[ Pobierz ]
151 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 115 19.12-30.12.2016

pdf16-12-2016[ Pobierz ]
151 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 115 02.-13.01.2017

pdf01-01-2017[ Pobierz ]
216 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 115 16.01.-27.01.2017

pdf13-01-2017[ Pobierz ]
152 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 115 30.01-10.02.2017

pdf27-01-2017[ Pobierz ]
154 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 115 13-24.02.2017

pdf09-02-2017[ Pobierz ]
153 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 115 27.02-10.03.2017

pdf24-02-2017[ Pobierz ]
151 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 115 13.03-24.03.2017

pdf10-03-2017[ Pobierz ]
234 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 115  27.03-07.04.2017

pdf24-03-2017[ Pobierz ]
154 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 115 10.04-21.04.2017

pdf09-04-2017[ Pobierz ]
154 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 115 24.04-05.05.2017

pdf23-04-2017[ Pobierz ]
295 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 08.05-19.05.2017

pdf09-05-2017[ Pobierz ]
156 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 115 22.05-02.06.2017

pdf22-05-2017[ Pobierz ]
217 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 115 05.06-16.06.2017

pdf04-06-2017[ Pobierz ]
153 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 115 19-30.06.2017

pdf17-06-2017[ Pobierz ]
217 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 03.07-14.07.2017

pdf02-07-2017[ Pobierz ]
218 kB

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE 115 17.07-31.07.2017

pdf14-07-2017[ Pobierz ]
161 kB
GRUPY ALERGENÓW

 

1. Ziarna zbóż zawierające gluten, tzn. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz czy też pszenica kamut, a także ziarna odmian hybrydowych powyższych zbóż, jak również produkty przygotowane na ich bazie

 

2. Skorupiaki oraz produkty przygotowane na ich bazie

 

3. Jaja oraz produkty przygotowane na ich bazie

 

4. Ryby oraz produkty przygotowane na ich bazie

 

5. Orzeszki ziemne oraz produkty przygotowane na ich bazie

 

6. Ziarno sojowe oraz produkty przygotowane na jego bazie

 

7. Mleko oraz produkty przygotowane na jego bazie (łącznie z laktozą)

 

8. Orzechy z drzew orzechowych, tj. migdały (Amygdalus communis L.), orzechy laskowe (Corylus avellana), orzechy włoskie (Juglans regia), orzechy nerkowca (Anacardium occidentale), orzechy pekan (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), orzechy brazylijskie (Bertholletia excelsa), orzechy pistacjowe (Pistacia vera), orzechy makadamia lub orzechy Queensland (Macadamia ternifolia) oraz produkty przygotowane na ich bazie

 

9. Seler oraz produkty przygotowane na jego bazie

 

10. Gorczyca oraz produkty przygotowane na jej bazie

 

11. Ziarno sezamowe oraz produkty przygotowane na jego bazie

 

12. Dwutlenek siarki oraz siarczyny w stężeniach wyższych niż 10 mg/kg lub 10 mg/l w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 dla produktów w postaci gotowej bezpośrednio do spożycia lub w postaci przygotowanej do spożycia zgodnie z instrukcjami wytwórców

 

13. Łubiny oraz produkty przygotowane na ich bazie

 

14. Mięczaki oraz produkty przygotowane na ich bazie

 

 

[ Cookies - info ]Oprogramowanie CMS: DragoN-NogarD © ( www: http://nogard.pl )